Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Miting anti Cluj Pride în acest weekend în centrul municipiului

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca, în data de 21 august începând cu ora 13:00, în Piața Avram Iancu, în semn de protest pentru Pride Cluj.

Considerăm că avem dreptul să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de propagandă neo-marxistă, dominată de evenimente obscene, anti-sociale și imorale. Condamnăm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei și a civilizației.


Manifestarea homosexuală Cluj Pride nu este nicio mândrie pentru orașul nostru, Cluj-Napoca este un oraș european și civilizat care are multe alte lucruri cu care ne putem mândri. Dimpotrivă, propagarea sodomiei în public, în fața copiilor, este cel mai rușinos lucru care poate să aibă loc în orașul nostru.

Așteptăm pe toți Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 21 August, la ora 13:00 să luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem revenirea la normalitate și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!” semnează Biroul de Presă al Comunității Identitare și cel al Noii Drepte

Un comentariu

  1. Julia Răspunde

    Daca cei de la pride parade faceau marsul normal nu cu exagerari nu cred ca ar fi comentat cineva, dar si lor le place sa provoace drama (ma refer la cei imbracati obscen…mai ca nu is dezbracati complet incercand sa imite pe lady gaga si nu ma refer la travestitii imbracati normal care au un comportament ca atare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Meciul CFR Cluj- Steaua Roșie Belgrad se va vedea LIVE de pe Gruia

Meciul tur dintre CFR 1907 Cluj și Steaua Roșie Belgrad, va fi transmis live în Gruia pentru suporterii care doresc...

Închide