Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

FOTO. Un tulnic de la statuia lui Avram Iancu în pericol de prăbușire.

Un tulnic de la statuia lui Avram Iancu din Cluj-Napoca a fost astăzi în pericol de a se prăbuși. Pompierii au acționat prompt astfel că au reușit să elimine pericolul prăbușirii.

,,A fost înregistrată o solicitare din partea poliției locale referitor la faptul că suportul unui element decorativ din grupul statuar din piața Avram Iancu este deteriorat și ar fi posibil ca unele elemente din structura acestuia să nu mai fie stabile.
La fața locului a fost dislocată o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi pentru a evalua vizual, alături de specialiști din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, dacă elemente indicate nu prezintă stabilitate. S-a constat că un colier al unuia dintre tulnicele grupului statuar, avea desfăcute niturile, iar stabilitatea elementului respectiv nu este afectată. Compartimentele abilitate din cadrul primăriei Cluj-Napoca sunt implicate în remedierea situației”, a transmis ISU Cluj.

În următoarea perioadă, specialiștii din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca vor stabilii modalitatea prin care va fi reparat elementul aparținând statuii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se întrerupe temporar apa potabilă în mai multe zone din Cluj-Napoca

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unor Avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție...

Închide