Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Turistă spune despre Cluj că este un grajd iar București o cocină

O turistă din București care pretinde că a văzut multe orașe din Europa, declară despre Cluj-Napoca că este un grajd iar despre București că e o cocină, totodată, femeia spune despre Iași că este un oraș foarte curat.

Am fost 2 zile în Iași. Văzusem toată Europa, dar acest oraș nu. Ce vreau să vă spun, după ce am bătut orașul – și prin centru, și prin cartiere: Bucureștiul e o cocină iar Clujul – un grajd. Nu vezi tu aici un muc de țigară, o hârtie, o coajă de pepene, un șobolan. Nu inspiri nicio duhoare… Am trecut, de asemenea, prin Vaslui, alt loc în care n-am fost niciodată. Și la polul grozăviilor României e mai curat decât pe Calea Victoriei, a scris femeia într-o postare pe facebook.

Postarea a fost distribuită şi de Primăria Municipiului Iaşi, care a strâns zeci de comentarii care blamează spusele turistei, în ciuda faptului că aceasta a lăudat oraşul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Stadionul Cluj Arena închiriat pe bani pentru UNTOLD 2021

𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐜𝐡𝐢𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐀𝐫𝐞𝐧𝐚, 𝐠𝐚𝐳𝐝𝐚 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐔𝐍𝐓𝐎𝐋𝐃 𝟐𝟎𝟐𝟏. Președintele Consiliului Județean Cluj...

Închide