Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Abonamente gratuite pentru elevii din Cluj-Napoca pe rutele CTP

Încărcarea abonamentelor gratuite de transport pentru anul școlar 2021-2022 pentru elevii școlarizați în Cluj-Napoca, cu domiciliul stabil în Cluj-Napoca se va efectua astfel:

1. Încărcarea abonamentului pe card

1.1 Elevii care dețin pe card abonamentul cu 120 de calatorii/lună în Cluj-Napoca, valabil până la 30.09.2021, pot prelungi abonamentul la toate AUTOMATELE din stații și Centrele de vânzare carduri.
Prelungirea la AUTOMATE se poate face până la data de 30.09.2021. Dupa data de 01.10.2021 toate abonamentele de pe carduri se vor incarca numai la Centrele de vanzare carduri. Instructiunile pentru prelungirea abonamentului la Automate le gasiti pe site-ul nostru Instructiuni   si pe automate.
1.2.Elevii care detin cardul de transport dar nu au avut abonament pe anul 2020-2021 trebuie sa se prezinte la Centrele de vanzare carduri cu dovada de domiciliu si Carnetul vizat la zi.
1.3.Pentru elevii care nu au mai avut card, abonamentul si primul card se emit prin Unitatile de invatamant, pe baza unui Tabel pe clase insotit de fotografiile elevilor si Cererile de emitere Card sau de la Centrele de vanzare carduri pe baza carnetului de elev vizat la zi, dovada domiciliului, o fotografie recenta si Cererea de emitere Card.

2. Solicitarea gratuitatii catre Primaria Municipiului Cluj-Napoca

Este obligatoriu ca pentru toate abonamentele prelungite/ incarcate pe anul 2021-2022, elevul major/ parintele/ reprezentantul legal sa depuna o cerere pe site-ul Primariei Cluj-Napoca, Proceduri online   , in perioada 14.09.2021- 15.10.2021. In cazul in care nu se depun cererile pentru gratuitate cardul va fi blocat pana la transmiterea cererii si elevul nu va putea utiliza abonamentul gratuit.
Persoanele care nu au posibilitatea depunerii cererii on-line se pot prezenta la Centrul de Informare pentru Cetateni si toate Primariile de cartier, cu Cartea de Identitate, Carnetul de elev si Cardul de calatorie al elevului.

Instructiuni pentru prelungirea Abonamentului Gratuit si cu Reducere de la Automate


Important:
– Prelungirea la Automate este posibila doar in cazul in care exista un abonament valabil pe card. In cazul in care abonamentul a expirat, incarcarea se va putea face numai la un Centru de vanzare.
– Prelungirea la Automate se poate face numai pentru cardurile care au fost acceptate de CTP Cluj-Napoca pentru aceasta operatiune.

 

PASI PENTRU PRELUNGIRE ABONAMENT:


Pasul 1: Apasati Butonul “Consultare Card”;
Pasul 2: Autentificati-va cu codul PIN initial 1234 sau cu PIN-ul modificat de dvs.
Pasul 3: Bifati casuta din fata denumirii abonamentului (prin apasare);
Pasul 4: Apasati butonul “Prelungire Titlu”. Implicit este setata data si ora expirarii abonamentului anterior;
Pasul 5: Pentru Abonamentele cu reducere, platiti pretul afisat;
Pasul 6: Apasati butonul “Continua”;
Pasul 7: Apropiati cardul de cititor pentru incarcarea noului Abonament pe card;
Pasul 8: Consultati cardul la validatorul din statie, pentru a va asigura ca incarcarea a fost efectuata corect;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Masca de protecție va fi obligatorie în incinta festivalului UNTOLD 2021

Organizatorii festivalului UNTOLD (9-12 septembrie 2021) au anunțat noi măsuri prin care vor asigura un mediu propice de desfășurare al...

Închide