Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

BOTOȘANI. Prostituată reclamată pentru o prestație de proastă calitate

Caz ieșit din comun în județul Botoșani, un bărbat a sunat la 112 să reclame că este nemulțumit de prestația a două prostituate.

Bărbatul întors recent din străinătate, a vrut să se distreze pentru o noapte cu două domnișoare, așa că a închiriat o cameră dintr-o pensiune și a oferit 1.000 de euro pentru a petrece o noapte cu două prostituate.

 

Totul bine și frumos până a doua zi dimineața, atunci când bărbatul i-a reclamat uneia dintre fete că a fost nemulțumit de prestația acesteia așa că le va da bani mai puțini decât stabiliseră inițial.

Bărbatul care s-a plâns inițial că a plătit destui bani pentru servicii, acum mai are de achitat o amendă de 3.000 de lei iar tânăra a fost amendată cu 1.500 de lei pentru atragerea de persoane, în locuri public, în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale.

”Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 3.000 de lei, iar tânăra cu o amendă în valoare de 1.500 de lei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE! Cod galben de vreme deosebit de rece în județul Cluj

Meteorologii au emis astăzi o avertizare de Cod galben de intensificare a vântului și vreme deosebit de rece, această avertizare...

Închide