Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO/ LIVE. Incendiu devastator la o hală din parcul industrial Tetarom

Un incendiu devastator a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 6:20 la o hală aflată în parcul industrial Tetarom 1 din municipiul Cluj-Napoca.

O hală de aproximativ 600 de metri pătrați împreună cu diferitele materiale din interior a ars în această dimineață, sursa de la care a izbucnit incendiul este încă necunoscută, cert este însă faptul că în proporție de aproximativ 90% a ars hala.

Potrivit unor surse PortalCJ, în interiorul halei se aflau materiale din hârtie, polistiren dar și produse cum ar fi detergenți sau dezinfectanți. Totodată, din cauza promptitudinii cu care au acționat pompierii, incendiul nu s-a răspândit la clădirile din jur.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale, mai exact, patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD, din fericire, echipajul SMURD nu a fost nevoit să intervină întrucât nu au fost înregistrate persoane rănite în urma incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&LIVE. Incendiu puternic în parcul Tetarom. Autoritățile au trimis mesaj de alertă extremă

Incendiu puternic în parcul Tetarom. Autoritățile au trimis mesaj de alertă extremă. Incendiu la o hală din parcul Tetarom din...

Închide