Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Peste un sfert de milion de persoane au intrat pe porțile UNTOLD 2021

Cel mai mare festival din România, UNTOLD 2021, s-a terminat luni dimineață, organizatorii au anunțat faptul că în patru zile de festival, aproximativ 265.000 de persoane din peste 100 de țări, au trecut porțile festivalului, totodată, 75% din participanți au fost vaccinați anti-Covid.

,,Cel mai sigur loc din România”

Organiztorii UNTOLD au făcut tot posibilul pentru a transforma perimetrul festivalului într-un mediu de maximă siguranță, festivalierii au fost nevoiți să prezinte un document care atesta faptul că sunt vaccinați anti-Covid sau un test anti-Covid negativ, acestei măsuri au fost supuși și minorii de peste 7 ani.

„Prima zi a fost încărcată de foarte multă emoție, am văzut oameni plângând de bucurie atunci când au intrat în festival, au fost peste 56.000 de oameni, un număr care ne face să ne dăm seama cât de așteptat a fost festivalul în acest an și acesta este doar începutul”, spunea Edi Chereji, director de comunicare la UNTOLD.

În ultima noapte a ediției din 2021, peste 65.000 de oameni au participat la festival.

În 2022, „acest ţinut magic, numit UNTOLD, îşi va deschide din nou porţile pentru cei care vor să-i descopere secretele”, spun organizatorii într-un comunicat.

„Reamintim faptul că 75% dintre fanii prezenți la ediția din acest au fost persoane vaccinate. Media înregistrată la Untold fost una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul Untold din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar și faptul

că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează. Duminică, 12 septembrie din toate cele peste 2600 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate Untold, doar 3 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 3 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele sau biletele lor au fost anulate pentru ediția din acest an, urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediția din 2022 a festivalului Untold. Accesul la festival s-a făcut exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate Untold. În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani s-au supus aceluiași triaj epidemiologic”, au transmis organizatorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vreme. Cod galben de averse în județul Cluj până la ora 22:00

Meteorologii au emis astăzi o avertizare de Cod galben de vijelii și averse torențiale, această avertizare afectează și județul Cluj,...

Închide