Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Țeparul Cristian Lung lovește din nou! Doi tineri lăsați fără bani și pe străzi

Țeparul Cristian Lung lovește din nou! De această dată, doi studenți de 19 respectiv 22 de ani i-au picat în plasă. Cei doi au vrut să închirieze un apartament din Cluj-Napoca însă au avut ghinionul de a-l întâlni pe Cristian.

Cei doi tineri și-au căutat apartament de închiriat pentru noul an universitar, pe un grup de facebook cu chirii din Cluj-Napoca. Acolo au avut neșansa de a da peste Lung Cristian Sorin, acesta le-a oferit un apartament cu 3 camere (apartamentul aparține mamei sale) la un preț destul de bun.

Studenții în vârstă de 19, respectiv 22 de ani au plătit garanția pentru un apartament, urmând ca ulterior să se mute. Însă individul i-a tot amânat.

„Ne-a spus că a făcut un accident de mașină și nu mai poate veni de la Oradea la Cluj să ne dea cheia doar după ce îl externează. L-am înțeles, dar după câteva zile când trebuia sa ne mutăm iarăși, individul a amânat din nou”, a declarat pentru Gazeta de Transilvania unul dintre tineri.

Inițial studenții trebuiau să își mute lucrurile pe 25 august, atunci a apărut prima amânare. După care au mai urmat 2 amânări. Duminică, un mesaj primit de la mama bărbatului i-a făcut să se răzgândească și să își ceară banii înapoi. În mesaj, mama bărbatului spunea că trebuie să își mute lucrurile de acolo.

„Atunci ne-am dat seama că ne vrem banii înapoi, așa ceva nu e posibil. Din data de 25 august de când știa că trebuie să ne mutăm, nu a fost în stare să mute lucrurile din apartament. Astăzi e 5 septembrie!”, a spus unul dintre tineri

Pe lângă faptul că i-a amânat i-au și mințit cu diverse lucruri:

„După ce acesta a spus ca nu poate veni, ne-a zis ca o trimite pe mama lui cu cheia, dar degeaba. Pe lângă că am stat în stradă și în fața apartamentului ore întregi așteptând-o pe mama lui, aceasta nu a mai venit, dar nu a răspuns nici la telefon!”, a mai adăugat unul dintre studenți

Escrocul a ezitat să le dea garanția înapoi după ce studenții au spus că nu mai vor să se mute din apartament.

Bărbatul a intrat încă de anul trecut în atenția autorităților și al presei, acesta a păgubit aproximativ 100 de persoane folosind aceeași metodă pe care a folosit-o și de această dată.

SURSĂ: Gazeta de Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Admitere la unitățile de învățământ ale MAI: mii de posturi disponibile

Admitere la unitățile de învățământ ale MAI: 2.668 de posturi scoase la concurs. În perioada 2 septembrie – 3 noiembrie...

Închide