Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tragedie într-o familie din Dej. Tănăr de 18 ani decedat prin electrocutare

O familie din Dej trăiește un adevărat coșmar, fiul cel mare, un tânăr de doar 18 ani, a murit într-un accident de parapantă, lângă municipiul Cluj-Napoca, în localitatea Popeni.

Accidentul a avut loc în 27 septembrie, în jurul orei 17:30, atunci când curenții de aer l-au dus pe tânăr direct pe liniile de tensiune, din nefericire, echipele de salvare medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr. Și mai tragic este faptul că și tatăl acestuia a decedat în luna martie din cauza infectării cu Covid-19.

Echipajul SMURD care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat:

“Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare timp de peste 40 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

“Ieri, polițiștii Secției Regionale de Poliție Tranporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre producerea unui accident cu parapanta, în localitatea Popești. La respectiva locație a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Dej, care ar fi pierdut controlul parapantei, voalura acesteia rămânând agațată în rețeaua de transport electricitate. În urma producerii evenimentului, un echipaj medical i-a acordat tânărului îngrijiri la fața locului, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs accidentul”, transmit cei de la IPJ.

Marcos Ilisoi a fost elev la Liceul Tehnologic “Costantin Brancusi” din Dej si tocmai ce incepuse facultatea, la Universitatea Tehnica. Ramasese modelul patern pentru cei 12 frati mai mici, dupa ce in luna martie tatal lor a murit la varsta de 39 de ani, in urma infectarii cu COVID-19. Atunci, la inmormantarea acestuia, Marcos recitase o poezie scrisa de tatal lui inainte de moarte.

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Măsuri dure impuse pentru personalul medical nevaccinat anti-Covid

Ministerul Sănătății a publicat, luni, în transparență decizională, proiectul de Lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada...

Închide