Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Premieră în România! Floreștiul are biroruri ultra-moderne gratuite

Floreștiul devine primul beneficiar comunitar al birourilor de proximitate Nooka Space, pentru a ajuta cetățenii care lucrează la distanță sau într-un sistem hibrid.

Modelul de birou Nooka Two este disponibil în Florești, fiind situat în Parcul Poligon și poate fi accesat non-stop de către locuitorii satului, gratuit, prin sistemul de rezervare al aplicației mobile Nooka Space.

Floreștiul are nevoie să îmbrățișeze cu rapiditate inovația și noile tehnologii! Astăzi devenim prima comunitate din Europa care, în urma unui parteneriat strategic, beneficiem de birourile de proximitate Nooka Space!

Acest concept a venit în întâmpinarea floreștenilor care lucrează remote sau în sistem hibrid. Pe fondul pandemiei și al muncii la distanță, floreștenii pot beneficia, de acum înainte, de confortul unui birou ultra-modern cu conexiune la internet de mare viteză și 15 senzori smart,în mod gratuit, aproape de casa lor”, a transmis Bogdan Pivariu.

Acest proiect este susținut de Orange Business Services, partenerul tehnologic strategic IoT (Internet of Things) pentru Nooka Space din România, care dezvoltă și susține în mod constant proiecte inovatoare pentru transformarea digitală și dezvoltarea orașelor inteligente.

Lansat pe piața românească în aprilie, anul acesta, Nooka Space este startup-ul irlandez care a inițiat primul concept de birouri inteligente de proximitate din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jandarmii clujeni au donat astăzi sânge în cadrul unei campanii naționale.

În contextul lipsei acute de sânge care se resimte în această perioadă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj...

Închide