Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Cerșetor bătut de polițiștii locali din Cluj-Napoca iar mai apoi mituit

Un bărbat fără adăpost bătut de polițiștii locali din Cluj-Napoca până i-au rupt mână, mai apoi l-au abandonat la ieșirea din oraș. Agresorii au mituit cerșetorul ,,să-și țină gura”.

Potrivit Foaia Transilvania, bărbatul agresat după ce a fost bătut, a fost urmărit până pe peronul Stației CFR din Cluj-Napoca, acolo unde cei doi agresori au vrut să îi dea 500 de lei pentru a nu depune vreo plângere.

Ce s-a întâmplat?

,,Cerșetorul, pe numele său Ispas a venit în Cluj Napoca cu intenția de a cerși. La un moment dat, acesta a fost depistat de doi polițiști locali, în civil, și dus la Sediul Primăriei Cluj din Piața Unirii. Acolo, unul dintre cei doi polițiști locali l-a lovit cu un baston de mai multe ori. Una dintre lovituri a fost peste mâna dreaptă, care s-a și fracturat.

Sursele noastre spun că scena violentă a fost filmată de camerele de luat vederi amplasate în curtea sediului de la Taxe și Impozite Locale. Cu toate astea, în momentul în care s-au cerut imaginile, șefii de la Poliția Locală Cluj Napoca au comunicat că nu sunt imagini.

După incident, bătrânul cerșetor a fost dus cu duba Poliției Locale Cluj la una dintre ieșirile din oraș, unde a fost abandonat. Un șofer l-a văzut și a stat de vorbă cu Ispas și așa a aflat o poveste din care rezulta că a fost bătut de polițiștii locali. Omul a sunat la 112, iar o ambulanță l-a transportat la UPU Cluj. Medicii au constat că are o mână ruptă și că a fost victima unei agresiuni și au chemat poliția. potrivit Foaia Transilvană.

Cerșetor mituit de polițiștii locali

După ce a fost externat, Ispas a fost urmărit până în gară, acolo unde cei doi polițiști locali l-au mituit cu suma de 500 de lei pentru ,,a-și ține gura”

Unul dintre ei, agresorul, i-a dat suma de 500 de lei. ”Iei nu te tot uita. Numără-i acolo”, îi spune polițistul agresor, în timp ce îl îndeamnă pe Ispas să numere banii.

La întrebarea victimei, ”amu să văd ce fac cu mâna asta”, al doilea polițist local răspunde: ”aia trece. cumpărăm noi o cremă că tătă lumea și-o rupt mâna”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: peste 576 de infectați în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 576 de persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide