Ultima actualizare: 18.6.2024
Locale

A fost identificat biciclistul care a provocat accidentul din Piața Cipariu

Biciclistul care a provocat accidentul rutier mortal din Piața Cipariu, a fost identificat și dus la sediul Poliției Cluj, în cursul după amiezii de marți, potrivit Foaia Transilvană.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre un tânăr de doar 21 de ani, student în Cluj-Napoca. Întâmplarea face ca profesorul care a murit în urma accidentului a fost cadru didactic în cadrul aceleași universități la care studiază făptașul.

Autoritățile au transmis faptul că tânărul care a provocat accidentul mortal, a fugit de la fața locului însă observând înregistrările camerelor de supraveghere se poate observa faptul că acesta era conștient de accidentul pe care l-a produs din cauza faptului că a schimbat benzile neasigurându-se.

Tânărul odată identificat și condus la poliție, a mărturisit faptul că el este bărbatul observat de camere din zonă și faptul că a fost neatent în momentul în care a vrut să treacă de pe o bandă de circulație pe alta. Biciclistul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru faptul că a fugit de la locul accidentului și pentru ucidere din culpă, potrivit sursei citate mai sus.

SURSĂ Foaia Transilvană.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Persoană căzută în Someșul Mic, autoritățile caută din răsputeri

Autoritățile au anunțat faptul că o persoană a căzut în Someșul Mic, în zona municipiului Gherla. Anunțul a fost făcut...

Închide