Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Accident rutier în Cluj-Napoca un minor și un bunic transportați la spital

Un accident rutier grav a avut loc în această seară pe Calea Dorobanților in municipiul Cluj-Napoca, din informațiile transmise de autorități, se pare că în urma accidentului un bunic și nepotul acestuia, un minor de doar circa 4-5 ani, au fost transportați la spital.

Potrivit autorităților, șoferul unui autoturism efectua manevra de mers cu mers înapoi, iar într-un moment de neatenție, a dat peste un bătrând de circa 60 de ani și un minor de circa 4-5 ani, amândoi aflați pe trecerea de pietoni.

O autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 18.00 pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de cca 60 de ani, și unui copil minor, în vârstă de cca 4 ani, care au fost răniți în urma unui eveniment rutier produs pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca.

Bărbatul prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiență, iar copilul minor era în stare de conștiență și prezenta mai multe traumatisme.

Ambii au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

SURSĂ FOTO: INFO TRAFIC jud. CLUJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație în acest weekend

Cu ocazia organizării ,,Maratonului Internațional Cluj-Napoca", primăria municipiului anunță restricții de circulație în diferite zone ale orașului, în cursul zilei...

Închide