Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
Locale

VIDEO. Momentul înjunghierii femeii într-un Profi din Cluj, surprins de camere

Momentul în care un băiat de doar 17 ani, a sărit cu un cuțit la gâtul unei femei aflate la cumpărături într-un magazin Profi din Cluj-Napoca, sâmbătă seara, a fost surprins de camere de supraveghere.

După cum se poate observa și pe filmare, tânărul acționează fără vreo remușcare. Odată ajuns lângă femeie, acesta imediat îi sare la gât pentru a o răni.

Vă reamintim faptul că în jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință.

Băiatul nu este la prima abatere! Ieri o pisică astăzi un om…

SURSĂ VIDEO: BZC.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Drumul Lombului va fi finalizat după 8 ani de la începerea lucrărilor

Drumul Lombului aflat în construcții încă din 2013, va fi finalizat anul acesta conform unei declarațiilor primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil...

Închide