Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

În atenția șoferilor! O nouă metodă de înșelătorie în județul Cluj

În atenția șoferilor, la Cluj-Napoca a apărut o nouă metodă de înșelătorie în cazul în care sunteți implicat într-un accident rutier. 

,,Aseară în față la fosta gara mică, mergeam cu viteză foarte redusă, am auzit o bubuiturăFrânez…am crezut  am făcut pânăÎn stânga, un băiat de 14-16 ani, se ținea de mâna și zice  s-a lovit de șina mea. Eu când am auzit am vrut  sun la 112. Copilul nuuuu, nu sunați  am mai pățit din astea și nu trebuie. Între timp în spatele meu se face coloanaîncep  ma claxoneze etc. Zicstai aici  parchez și vin  sun la polițieÎntre timp, a venit un domn și a spus> am văzut totul, cum el intetionat a intrat în mașină dvs, vin de martor. Eu am parcat mașină, copilul a fugit….am dat declarație la poliție etc. Ideea este  domnul care a fost martor, l-a văzut pe băiat care a mers la restul găștii-pentru  erau adunați mai mulți in stație. Cred  dacă nu intervenea domnul, băiatul îmi cerea bani. Am sunat și la poliția locală și au promis  vor monitoriza zonaSunt absolut convinsă  au făcut asta pentru  aveam viteză extrem de redusă. Deci-atenție la personajele care se lovesc de mașinile voastre”, a transmis N.S. pe un grup de trafic din județul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Magazine din județul Cluj, amendate pentru promoții false de Black Friday

Comandamentul Special Black Friday din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a mai amendat 22 mari operatori economici pentru...

Închide