Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Dramatic. Un copilaş clujean de 5 ani îşi doreşte să trăiască. Mama: e optimist, mi-a interzis să plâng

Nu ştim niciodată când şi pe cine loveşte nenorocirea. De această dată, acum, a lovit familia Lupescu. Marcela şi Adrian. Fiul lor de nici 5 ani, Efrem, e într-o stare medicală gravă. Poate că numai Cel de Sus îl poate ajuta definitiv. Dar câte ceva putem să facem fiecare… Un copilaş de 5 ani îşi doreşte să trăiască…

Efrem îşi doreşte să trăiască

“Am creat acest grup pentru a va tine la curent mai eficient cu evolutia lui Efrem. Dati va rog share mai departe acestui grup.
Multumim tuturor!


—-
Efrem e fiul nostru ( al meu și al lui Adrian) are 4.8 ani si e un copil vesel si curios. L-am învățat mereu să fie curajos și să nu se plânga de orice, in situația de acum el încă face ce l-am învățat, iar noi, părinții nu reușim. (Aici deși avea emoții, a făcut cu hotărâre ceea ce trebuia)

Cerul nostru s-a innorat de cateva zile, tot ce traim pare ireal: Efrem a fost diagnosticat cu neuroblastom stadiul 4, cu multiple metastaze (o forma de cancer foarte agresiv). Situatia e critica si urgenta, asa incat incepem tratamentul in Cluj, cu ajutorul unei echipe medicale de exceptie.

Tratamentele pe termen lung se anunta a fi dureroase, lungi, costisitoare (din experientele altor parinti care au trecut prin asta, fiindca o parte importanta a tratamentului se realizeaza in strainatate, e vorba de sute de mii de euro) asa incat venim in fata voastra sa va cerem ajutorul, nu putem razbi singuri, nu într-un timp atât de scurt.

Avem nevoie de rugăciunile și gândurile voastre bune, dar și de sprijin financiar. Suntem conștienți că e o luptă grea, dar atâta vreme cât este speranță, vom face tot ce e posibil omenește.

Aici sunt conturile si metodele de plata pe care le-am pus la dispozitie pentru acest scop, va multumim in avans, sa va rasplateasca Dumnezeu inzecit efortul!

Toate conturile sunt deschise pe numele tatalui:
Lupescu Adrian Constantin
BT RON RO68BTRL01301201C64760XX
BT EURO RO43BTRL01304201C64760XX
ING RON RO20INGB0000999912649642
ING EURO RO62INGB0000999912649662
BCR LEI RO40RNCB0298075344360001
BCR EURO RO45RNCB0298075344360008
Revolut ID @adrianjys5
BTPay 0748080589

Va rugam sa dați share la postarea aceasta sa ajunga la cat mai multe persoane”, anunţă, cu disperare, părinţii copilaşului.

E optimist, mi-a interzis să plâng

“Dragii noștri, ne e tare dor de lumea de afară, dar avem ceva important de rezolvat aici!

De vineri a început citostaticele, durerile care l-au necajit câteva zile i-au mai dat răgaz, e foarte cooperant, spune că va face ce trebuie ca să se facă bine.

E atât de optimist încât mi-a interzis categoric să plâng, lucru foarte bun, nu e vreme de plâns. Întotdeauna am avut nevoie să mă așeze cineva cu picioarele pe pământ și mă bucur că ni L-a dat Dumnezeu pe el.

Ne rugăm să scadă tumora și extensiile ei cu fiecare rugăciune a voastră și cu fiecare picătură de medicament! Vă mulțumim pentru toate!”, scrie mama lui Efrem, în una dintre cele mai recente postări.

Efrem are nevoie de sânge

În ultimele ore a apărut o altă problemă. Efrem are nevoie urgentă de sânge. Cei care pot dona sânge, sunt rugaţi să o facă. Efrem o să vă mulţumească.

În paralel, pe grupul special constituit pentru ajutarea lui Efrem, mii de oameni şi-au scos la licitaţie diferite bunuri, iar banii obţinuţi sunt viraţi direct în contul pentru Efrem. Le mulţumim pentru omenie. Un copilaş de 5 ani îşi doreşte să trăiască…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale, Sănătate
Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge în CLUJ-NAPOCA!

Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge miercuri 20 IULIE la CLUJ-NAPOCA! Vrei să te dezvolţi ÎNSĂ...

Închide