Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Petiție inițiată de locuitorii din Între Lacuri, vor acces spre Gheorgheni

Locatarii cartierului ,,Între Lacuri” sunt nemulțumiți de faptul că nu pot avea o ieșire mai directă spre Gheorgheni din spre str. Sarmisegetuza, aceștia sunt nevoiți să petreacă minute în șir în trafic pe degeaba.

,,Către Directia Tehnică a municipiului Cluj-Napoca
In atenția d-nei Mărincean Mirela, Șef Serviciul Siguranţa circulaţiei

Stimată doamnă Mărincean,
Având in vedere problema critică, presantă și urgentă pentru locuitorii cartierului Între Lacuri, care în acest moment au o singură cale de acces auto spre cartierul Gheorgheni (prin cartierul Mărăști-pe sub podul de pe Aurel Vlaicu), vă solicităm să analizați cu celeritate propunerea 57458/44/27.01.2021 de semaforizare a intersectiei str. Sarmisegetuza/Teodor Mihali și permiterea virajului stânga sau continuarea drumului înainte spre str. Alexandru Vaida Voevod/str. Venus.

Menționăm că singura cale de ieșire din cartierul Intre Lacuri spre Gheorgheni, se blochează in fiecare zi lucrătoare la primele ore ale dimineții cât si după-masa sub podul din Mărăști, așa cum se vede din pozele atașate.

Adunăm nervi, stres și zeci de minute pierdute in trafic, generăm poluare pentru o problemă care s-ar putea rezolva simplu, cu o intersecție semaforizată, sincronizată cu cea din capătul străzii Dorobanților/T. Mihali si semaforul din fața FSEGA. Drumul nostru spre școlile, gradinițele și punctele de interes public din cartierul Gheorgheni s-ar scurta cu 1 km și cel puțin 10-15 de minute in orele de vârf față de traseul inutil pe care suntem obligați sa-l parcurgem acum”, a transmis Dan Chiuzbăian, inițiatorul petiției.

Petiția poate fi semnată AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cetățeni străini depistați în județul Cluj amendați și expulzați din țară

Polițiștii de imigrări din Cluj, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat 5 cetățeni străini, în situații ilegale, cărora nu le...

Închide