Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Primăria Florești a strâns tone de deșeuri de prin preajma malului Someșului

Primăria comunei Florești, a demarat în perioada 10-11 noiembrie, o acțiune de colectare a deșeurilor din preajma malului Someșului, în cadrul acestei acțiuni, au fost strânse aproximativ 300 de tone de deșeuri.

,,Curățarea malurilor Someșului continuă cu o nouă activitate de igienizare!
În cursul zilei de ieri și astăzi, 10-11 noiembrie, s-a intervenit din nou pentru 𝗲𝘃𝗮𝗰𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲𝘀̦𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝗲 de pe malurile Someșului din zona străzii 𝗧𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶. S-a intervenit cu un excavator pentru îndepărtarea deșeurilor abandonate printr-o acțiune comună a Poliției Locale Florești și Compartimenul Mediu al Primăriei. Ca urmare a acestei acțiuni, s-au evacuat 19 autocamioane însumând o cantitate de aproximativ 300 tone deșeuri.
S-a identificat o construcție ilegală, în curs de realizare, pe marginea râului Someș, și s-au luat măsuri împotriva persoanei care a realizat această construcție prin dispunerea demolării acesteia până în data de 15.11.2021. În cazul în care acest lucru nu va fi realizat, Primăria Comunei Florești va purcede la demolarea construcției ilegale”, a transmis primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
E oficial! Anul acesta vom avea Târg de Crăciun la Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre târgul de Crăciun care se organizează în Piața...

Închide