Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Programul Târgului de Crăciun: activități pentru întreaga familie

Deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc în data de 26 noiembrie. În ultima seară de vineri din noiembrie se va porni și iluminatul ornamental, iar roata panoramică din centrul municipiului Cluj-Napoca va fi pornită.

Organizatorii Târgului de Crăciun au publicat principalele informații de interes general pentru persoanele care doresc să participe. Vă aducem la cunoștință faptul că acces se va face începând cu ora 18:00 și tot atunci se va porni iluminatul tipic sărbătorilor de iarnă din Piața Unirii. Iar începând cu 1 decembrie se va porni în întreg municipiul cluj-Napoca.

,,La ediția din acest an avem o roată panoramică de unde vei admira centrul Clujului, un carusel, minunata Căsuță a lui Moș Crăciun, bradul împodobit, zeci de căsuțe de unde poți gusta bunătăți și de unde poți cumpăra cadouri pentru cei dragi.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌

Programul e adaptat în așa fel încât să respectăm măsurile impuse de autorități în această perioadă atât de complicată. Nu vom avea concerte sau patinoar, dar vom avea mici surprize de care sperăm să vă bucurați.

𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟐𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, începe târgul! La ora 18:00 pornește iluminatul de sărbători în Piața Unirii, urmând ca întregul oraș să fie iluminat din 1 Decembrie.

Vom avea teatru de păpuși 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟐𝟕 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟕:𝟎𝟎, iar 𝐢̂𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟕:𝟎𝟎 te așteptăm să ascultăm Povești la gura sobei.

𝐋𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎 𝐬𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐩𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆, 𝐝𝐚𝐫 𝐧𝐞 𝐦𝐮𝐭𝐚̆𝐦 𝐢̂𝐧 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞. Seară de seară, difuzăm o poveste audio pe Radioul Răcnetul lui Rudolf. Povești oferite de Oameni mici si mari.

Radioul va emite 24 de ore din 24 și-l vei auzi și la târg cu cele mai frumoase piese de iarnă. ❄️

𝐅𝐀𝐏𝐓𝐄 𝐁𝐔𝐍𝐄

Ediția din acest an stă sub semnul faptelor bune. Adunăm la târg inițiative civice și sociale pe care vrem să le ajutăm astfel să-și ducă veștile mai departe, să fie cunoscute de mai mulți oameni și să prindă viață, cu sprijinul nostru și al participanților. 🤗

Avem nevoie de solidaritate mai mult decât oricând!

Acces și Siguranță

Am vrea să ne putem vedea cu toții, dar din păcate acest lucru nu e posibil în 2021, din cauza pandemiei.

Suntem nevoiți să respectăm măsurile impuse de autorități și vă rugăm mult să le respectați și voi.

Accesul la Târgul de Crăciun se va face pe cele 4 porți de intrare, pe baza certificatului verde sau a documentului care atestă trecerea prin boală în ultimele 6 luni. Copiii sub 12 ani au acces fără certificat verde.

În perimetrul târgului purtarea măștii de protecție este obligatorie și vă rugăm ca atunci când nu mâncați/beți, să o folosiți pentru protecția voastră și a celor din jur.

Accesul e permis în limita a 2.300 de persoane”, au transmis organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ISU a amendat supermarketul care a ,,separatoare” între oameni

Un centru comercial din municipiul Câmpina a fost amendat, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, după montarea...

Închide