Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Târgul de Crăciun de la Cluj va fi dedicat exclusiv persoanelor cu certificat verde spune primarul

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit în cadrul unei emisiuni la radio despre Târgul de Crăciun de anul acesta, organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Primarul a declarat faptul că intrarea se va face exclusiv pe baza certificatului verde, astfel că doar persoanele care au ambele doze de vaccin anti-Covid și cele care au trecut prin boală, vor avea acces în interiorul târgului.

„În 26 noiembrie îl deschidem. Va fi într-o formă mai restrânsă față de perioada prepandemie. Maxim 2.100 de persoane, adică 30% din capacitatea spațiului cu Certificat Verde, dar vor fi mai puține căsuțe, nu va fi scenă, dar spectacole vor fi în jurul bradului, colindători și mici momente artistice în care să simțim atmosfera sărbătorilor. În locul scenei va fi o roată panoramică pentru prima dată. Vom avea iluminat predominant alb cald, cupola de lumini, evident căsuțe, dar vreo 40, unde oamenii pot să savureze produse specifice sărbătorilor”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc la NapocaFM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vești bune pentru bugetari! Minivacanță din 29 noiembrie – 1 decembrie?

Raluca Turcan, ministrul Muncii, propune ca și ziua de 29 noiembrie să devină zi nelucrătoare pentru bugetari. Vă reamintim faptul...

Închide