Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Emil Boc mesaj pentru nevaccinați ,, s-ar putea să avem o farfurie în minus”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, are un mesaj dur pentru persoanele care încă nu s-au vaccinat anti-Covid ,, prin vaccinare vom avea grijă ca la masa de Crăciun de anul viitor să avem același număr de persoane”.

“Eu, personal, și instituția pe care o reprezint suntem de această părere că singura cale de a salva viața este vaccinarea. Toate analizele arată că peste 90% dintre decese sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Ca să simplific, pentru cei care se mai îndoiesc sau pentru cei care cred că nu există COVID 19, vaccinul are marele merit de a salva viața și de a evita aglomerarea din spitale. (…) Am spus într-un mesaj public că prin vaccinare vom avea grijă ca la masa de Crăciun de anul viitor să avem același număr de persoane, cu același număr de farfurii la masă. Dacă nu, la sărbătorile următoare, din nefericire, s-ar putea să avem cu o farfurie mai puțin la masa de Crăciun sau, Doamne Ferește, cu mai multe. Știu că este dur şi neplăcut ce spun, dar asta este realitatea crudă. Pentru că acum eu nu mă mai bazez doar pe supoziții, ci pe date științifice. De aceea, mesajul este de a recomanda tuturor vaccinarea”, a afirmat primarul Clujului.

SURSĂ: HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc spune că animalele nu vor fi traumatizate de focurile de artificii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, liniștește clujenii care își fac griji ca animalele de companie vor fi traumatizate de Revelion...

Închide