Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Emil Boc spune că animalele nu vor fi traumatizate de focurile de artificii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, liniștește clujenii care își fac griji ca animalele de companie vor fi traumatizate de Revelion atunci când se vor folosi artificii pentru a marca trecerea dintre ani.

Edilul a declarat faptul că anul acesta autoritățile vor fi mai vigilente ca niciodată, tocmai pentru a preveni folosirea excesivă a petardelor sau a altor obiecte folosite la astfel de ocazii.

“Sunt foarte atent la mesajul lor, trebuie să fim atenți și să găsim soluții, să îndepărtăm utilizarea ilegală de petarde, a cerut poliției locale și județului să aplice legea cu rigurozitate și fără menajamente a sancțiunilor. Va fi o disciplină totală, vor fi confiscate materialele și vor fi amendate persoanele care le folosesc ilegal. Trebuie eliminate toate acțiunile ilegale, cum ar fi aruncatul cu petarde. Veți vedea o implicare cum nu ați mai văzut, de Anul Nou”, a transmis edilul din Cluj-Napoca.

Iar în legătură cu focurile de artificii organizate de Primăria Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a spus că acestea vor capta atenția clujenilor din pricina spectacolului vizual. Iar sunetul produs va fi unul minim și probabil suportabil și de animalele de companie.

,,Am vorbit și despre intensitatea focurilor de artificii, acestea vor avea un nivel moderat. Zgomotul produs de artificii va fi unul cât se poate de minim tocmai pentru a nu speria animalele de companie. Artificiile vor crea o imagine de sărbătoare, dar fără a avea aceeași intensitate ca și atunci când făceam în centrul Clujului, Am ținut cont de această nuanță, pentru a tempera focul de artificii, dar și pentru a marca acest moment special”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Fals pastor penticostal, a violat 12 fetițe din mai multe sate din județul Cluj

Un bărbat de 37 de ani care s-a dat drept pastor penticostal a fost condamnat la 22 de ani pentru...

Închide