Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Accident rutier în județul Cluj, doi minori au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc la primele ore ale dimineții între Florești și Gilău. În urma impactului, doi minori au ajuns la spital.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 06.16 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în care au fost implicate 3 autovehicule si o căruță.

Din primele informații, prima coliziune s-ar fi produs între un autovehicul condus de o femeie de 51 de ani, din Gilău, și o căruță condusă de un tânăr de 16 ani, din Florești, ambele din direcția Gilău spre Florești.

În urma impactului, căruța ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie de 41 de ani, ulterior revenind pe sensul inițial de deplasare, intrând în coliziune cu un al treilea autovehicul, condus de un bărbat de 52 de ani.

Urmare a evenimentului produs, tânărul de 16 ani, alături de un alt minor, pasager în căruță, au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Polițiștii protestează, de astăzi nu mai aplică nicio amendă

În semn de protest, polițiștii din România, începând de astăzi 1 Decembrie, nu vor mai amenda nicio persoană, potrivit președintelui...

Închide