Ultima actualizare: 20.9.2023
Locale

Târg caritabil organizat la EC Garden pentru copiii cu cancer

De Crăciun, EC Garden, ROA Cluj și Produs de Cluj și-au unit forțele pentru a ajuta 200 de copii cu diagnostice oncologice de la Asociația Magic, să recupereze școala pierdută în lungile perioade de spitalizare pentru tratamentele chimoterapice.

EC Garden este o grădină urbană minunată, în centrul orașului: pet friendly, cu multă natură, food trucks, terasă încălzită, locuri de șezut în jurul focului și o atmosferă mereu chill.

În 18 și 19 decembrie, între orele 12-21, clujenii (și turiștii, bineînțeles) sunt așteptați la Grădina cu Fapte Bune, care va fi special amenajată în EC Garden – str. Călărașilor nr. 1D (lângă parcarea Belvedere).

10% din vânzări vor fi donate Asociației Magic.

„Grădina cu Fapte Bune” va găzdui un grup de producători din Cluj și împrejurimi și va crea astfel o rețea de vânzare directă și consum echitabil, pentru hrana produsă local. În plus, la fiecare produs cumpărat de la oricare dintre parteneri, 10% din încasări vor fi donați Asociației Magic, pentru proiectul MagicEDU.

Hai și voi în Grădina cu Fapte Bune, de la EC Garden, și fiți ajutorul Moșului! Puteți aduce și o jucărie pentru Caravana Magică a Asociației Magic, care va ajunge anul acesta la 1200 de copii cu diagnostice grave, la frații și surorile lor. Noi ne vom ocupa de transportul jucăriilor în timp util, până în seara de Ajun.

Bursele educaționale MagicEDU, în valoare de 500 de lei lunar, susțin financiar timp de un an educația a 200 de copii grav bolnavi din toate colțurile țării – acoperă cheltuielile pentru rechizite, manuale școlare, pregătire suplimentară la materiile la care copiii susțin examenele de capacitate, bacalaureat sau admitere la facultate.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri de la ROA și Produs de Cluj, care își întind mâinile de ajutor pentru a transforma visurile noastre în realitate, și echipei EC Garden, care a dat viață acestui proiect!

Sperăm ca exemplul nostru să vă inspire și împreună să redăm șansa la educație copiilor care au pierdut-o prin spitale, în lupta cu boli cumplite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/VIDEO. Polițiștii au ieșit să protesteze în fața Prefecturii Cluj

La protestul din fața Prefecturii Cluj au participat câteva zeci de agenți de poliție din cadrul Penitenciarului Gherla. Aceștia au...

Închide