Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Accident în Bistrița-Năsăud. A intrat în mașina poliției cu 185 km/h

Un accident rutier a avut loc în seara de 7 ianuarie 2022 în județul Bistrița-Năsăud, potrivit autorităților, un șofer de doar 27 de ani a intrat în mașina poliției cu 185 de kilometri/oră. În urma accidentului, doi agenți de poliție au fost răniți.

„În această seară, pe Drumul Naţional 17C a fost semnalată producerea unui accident rutier. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa prin localitatea Salva înspre Năsăud, a intrat în coliziune cu o autospecială a poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, doi poliţişti, de 46 şi 28 de ani, din autospecială au fost răniţi, fără însă a se impune transportul acestora la spital”, a informat IPJ Bistrița-Năsăud.

După cercetările autorităților, reiese faptul că șoferul de 27 de ani din județul Bistrița-Năsăud, în momentul în care a observat girofarul autospecialei de poliție a frânat brusc și din nefericire a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu autospeciala. Polițiștii din autospecială au pornit girofarul în momentul în care pe aparatul radar le-a apărut viteza de 185 de kilometri/oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Felicitări! O masă caldă oferită nevoiașilor din Cluj de un restaurant

Idee lăudabilă inițiată de restaurantul Casa Vikingilor din Cluj-Napoca, persoanele nevoiașe vor putea servi în fiecare sâmbătă o masă caldă...

Închide