Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Anda Adam își deschide un club de fițe la Cluj-Napoca

Anda Adam și iubitul Eudor Yosif Mohaci vor deschide în scurt timp un club în municipiul Cluj-Napoca, investiția se ridică la câteva sute de mii de euro, potrivit artistei.

 

Clubul urmează să se deschidă chiar de sfântul Valentin (14 februarie), data vând o importanță și în viața celor doi, fiind și ziua lui Yosif. Cei doi fac frecvent ruta București-Cluj-Napoca pentru a se asigura că totul merge conform planului.

Cei doi sunt bucuroși că sunt și parteneri de afaceri. Lucrările pentru clubul din Cluj al Andei Adam au început încă de anul trecut și sunt în plină desfășurare și acum. Peste doar câteva săptămâni va avea loc deschiderea oficială. Aceștia își doresc ca locația lor să fie precum una din Mykonos, relatează Click.

Au investit mult în aparatură și au apelat la specialiști pentru design-ul clubului.  Artista a luat-o și pe fiica ei, Evelin, cu ea pe șantier. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam pe una dintre rețelele de socializare.

SURSĂȘ Click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Intervenție la Penitenciarul Gherla, deținut transportat la spital

Un deținut aflat închis la Penitenciarul Gherla s-a tăiat cu o lamă în jurul gâtului în cursul serii de 19...

Închide