Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Informare meteo. Va ninge peste o parte din Transilvania

Administrația Națională de Meteorologie informează asupra faptului că în următoarea perioadă în multe zone din Transilvania vor fi precipitații sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Avertizarea meteo intră în vigoare începând cu 8 ianuarie ora 04:00 și va rămâne în vigoare până a doua zi la ora 12:00. Fenomene vizate și zone afectate: precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare în nord-vestul Transilvaniei, inclusiv în unele zone din județul Cluj.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent.

Cantitățile de apă vor fi în general de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp.
Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea.

În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Hoții de la Teatrul Maghiar din Cluj, au fost arestați preventiv

Doi bărbați din Hunedoara, suspectați de jaful din 6 decembrie de la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca, au fost arestați preventiv....

Închide