Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Apel umanitar. O tânără clujeancă are nevoie de ajutorul nostru!

Jurnalistul clujean, Ion Novăcescu a relatat coșmarul prin care trece o tânără de doar 18 ani de la Colegiul Național ,,George Coșbuc” din Cluj-Napoca.

 

Prin intermediul postării, jurnalistul îi roagă pe clujenii cu inimă mare să ajute cu ce pot pentru a putea reda ,,normalitatea” tinerei. Potrivit acestuia, Andreea Badiu este o tânără plină de viață însă în Ajunul Crăciunului viața ei a luat o întorsătură proastă, medicii pronunțând un diagnostic crunt.

”Te rog frumos citește, AJUTĂ și distribuie mai departe! Dăruiește 10 lei pentru salvarea vieții unui Copil! Pe Domnișoara superbă din această fotografie o cheamă Andreea Badiu. E Puiul cel mic și foarte creativ al Vecinilor mei de la etajul 3, Doamna Maria și Domnul Marin Badiu. Oameni pe care îi pui la rană și te vindeci. Andreea este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca. Are 18 ani! Și 18.000 de vise frumoase pe care vrea să le împlinească. Fiindcă toate-s zămislite din dragul Ei de viață, din pasiunea și din Creativitatea Ei. Dintre aceste vise, acum, cel mai drag îi este cel pe care și l-a creionat în 15 ianuarie 2021, când ne-a spus tuturor că vrea să facă o expoziție cu colecția ei de haine și bascheți pictați cu atâta drag și talent. Draga noastră de Andreea mai are un Dar minunat. E vorba de interpretarea unică, prin vocea Ei, a Colinzilor de Crăciun. În seara de Ajun, Andreea și Amalia, sora ei, erau primele care veneau să ne colinde, Luminându-ne casa. Când era mică îmi venea să o rod toată, de drag ce-mi era de ea. Și de mutrișoarele pe care le făcea în rochița cumpărată de Bunica, de Crăciun. Cu care așa se lăuda de ziceai că e a Prințesei din Tărâmul de Smarald. În fiecare an, de cum se făcea Seara de Ajun, abia așteptam să le aud pașii și gânguritul pe scări. Fiindcă Andreea și Amalia veneau întâi la noi. Și nu atât pentru Darurile ce le primeau, ci mai ales pentru Maia, bichonitza mea, care le acompania cu un fel de mieunat de râdeam toți din tot sufletul. Pe Andreea am așteptat-o să ne colinde și in seara Ajunului care a trecut.

Însă nu a venit. Noi și Maia, deși am făcut botic, fiindcă altcineva nu ne-a mai colindat (de ani de zile), ne-am zis: ,,Ei, gata! De acum Andreea are 18 ani și are ea alte planuri.” Din nefericire, o ursitoare rea i-a împletit Andreei un plan rău și o capcană. În seara de Ajun, Andreea a leșinat, din senin, panicându-și mama și pe toți ai ei. Ambulanța chemată a dus-o la Urgențe, iar de acolo, în noaptea de Ajun, după primele investigații, a transferat-o la Institutul Oncologic. În ziua de Crăciun, Mama ei, care a stat mereu lângă ea, a fost trăznită de șocul diagnosticului: Andreea suferă de leucemie limfoblastică acută de tip B. În zilele următoare a început terapiile menite să oprească avansul agresiv al leucemiei. Chimioterapia o chinuie și-o epuizează, tare rău. Astăzi am vorbit cu Tatăl Andreei.

Vor să o ducă la tratament, la o clinică din Italia. Puiul firav și delicat are nevoie de ajutorul nostru. Iată de ce, te rog frumos să o ajuți și tu pe Andreea să își împlinească visele și să ne vedem voioși și sănătoși la Expoziția Ei. M-am gândit, după mintea mea, la două modalități simple pentru tine:

• prin transfer BTpay pe numărul de telefon al mamei: 0740790675.

Cei care pot și vor să facă donații mai mari prin transfer bancar:

• în contul RO84BTRL01301201557820XX , deschis pe numele mamei sale, Maria Badiu.

În titlu eu am trecut suma de 10 lei, fiindcă strop cu strop se face marea.

În plus, e voia și alegerea ta cât dăruiești pentru a salva o viață de Copil.

MULȚUMESC DIN SUFLET!

P.S.

Chiar și pentru o distribuire”, a scris Ion Novăcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tehnică militară de ultimă generație din SUA, trimisă la Câmpia Turzii

Drona MQ-9 Reaper, folosită în misiunea de lichidare a celebrului terorist Qasem Soleimani a fost trimisă la Baza de la...

Închide