Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Copil din Cluj, abandonat la naștere, își caută familia

Abandonat în urmă cu aproape 30 de ani, un bărbat din Cluj, își caută familia care i-a dat viața. Pe pagina de Facebook, The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, un tânăr a postat un mesaj prin care cere oamenilor să îl ajute să își găsească familia biologică.

,,Numele meu este TEHEI PAUL IULIAN și sunt născut la data de 13.10.1996 în CLUJ. Am crescut și copilărit până acum în comuna BAISOARA, județul CLUJ, unde mama mea TEHEI DELIA IULIA locuia. Din păcate ea a murit pe când aveam o vârstă fragedă de doar 12 anișori dar a apucat să-mi spună că tatăl meu se numește ROTAR(U) LAURENȚIU.
L-am întâlnit doar o singură dată când eram copil dar nu îmi amintesc prea multe. De atunci am încercat să dau de el, dar fără nici o șansă. Mai știu despre el că pe atunci era polițist. Chiar dacă nu am fost recunoscut în certificatul de naștere, în urma testului ADN s-a dovedit că el este tatăl meu. Am încercat tot timpul să îl caut dar fără nici un rezultat, sper cu ajutorul vostru și împreună cu voluntarii acestei pagini mă veți ajuta să-l găsesc, să știu dacă mai am frați și surori.
Vă mulțumesc anticipat!

Vă rog să DISTRIBUIȚI povestea mea și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini”, a transmis bărbatul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Au tăiat lemne ilegal și i-au pus pe jandarmii din Cluj pe fugă

Doi jandarmi aparținând Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca au fost agresați în cursul zilei de 4 februarie de către un...

Închide