Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Au tăiat lemne ilegal și i-au pus pe jandarmii din Cluj pe fugă

Doi jandarmi aparținând Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca au fost agresați în cursul zilei de 4 februarie de către un grup de rromi care tăia ilegal lemne din pădure. Întreaga întâmplare a avut loc în localitatea Călățele.

Întregul conflict a început în pădure, acolo unde, rromii au tăiat niște brazi ilegal. Totodată, aceștia i-au acuzat pe jandarmi de abuz spunând că au folosit spray lacrimogen în prezența copiilor.

„Un echipaj de jandarmi aflat la o acțiune comună cu lucrătorii silvici în zona Călățele au surprins în flagrant mai multe persoane care încercau să sustragă material lemnos. La încercările de verificare ale persoanelor în cauză, acestea au devenit agresive, fiind conduse la secția de Poliție unde se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de serviciu”, a precizat Ramona Igna, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, potrivit infohuedin.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Medic estetician fals reținut de polițiștii din județul Cluj

Un medic fals a fost reținut de autoritățile din Cluj după ce acesta profesa fără atestatele legale într-un cabinet din...

Închide