Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Elev bătut de un profesor de matematică de la o școală din Turda

Autoritățile din Turda au demarat o anchetă pentru abuz fiind implicat un profesor. Potrivit mamei tânărului, elevul a fost bătut și trântit de scaun de către profesorul de matematică.

,,Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la un elev al unei unități școlare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., polițiștii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Astfel, în cauză au fost demarate cercetări și vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, cazul se află în atenția polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară Cluj.

Menționăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliției municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învățământ”, a transmis IPJ Cluj în cursul zilei de astăzi.

 

Ce spune mama tânărului agresat?

Potrivit mamei tânărului agresat, totul a avut loc în cursul zilei de marți 15 februarie, la Școala ,,Horea,Cloșca și Crișan” din Turda.

Gheorghieș M. A. a declarat faptul că „Astăzi, la ora 10.40, băiatul meu m-a sunat de la şcoală, pentru a-mi spune că a fost bătut şi trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă şi de doamna directoare şi chemată la şcoală.” Odată ajunsă la şcoală, turdeanca a fost informată de faptul că fiul ei a fost „îmbrâncit” de profesor. Femeia spune că pe grupul de părinţi au apărut mesaje în care mamele celorlalţi copii relatau că de fapt elevul ar fi fost bătut. „Eram întrebată cum se simte fiul meu. Atunci mi-am dat seama că fiul meu nu a minţit şi că, într-adevăr, a fost bătut!”, spune mama elevului agresat pentru RefleqMedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vești proaste! S-a amânat concertul lui Sting de la Cluj-Napoca

Celebrul cântăreț englez, Sting, nu va mai concerta pe 15 martie în Cluj-Napoca din cauza pandemiei de Covid-19. Concertul a...

Închide