Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Accident rutier mortal în Cluj-Napoca. A dat primul ajutor și a sunat la 112

Un accident rutier a avut loc în cursul serii de ieri în municipiul Cluj-Napoca. În urma accidentului, un bărbat de 73 de ani care a vurt să treacă strada printr-un loc nepermis, a decedat.

Potrivit ȘtirideCluj.ro, tânărul de 20 de ani care a acroșat pietonul care a vrut să treacă printr-un loc nepermis strada, a încercat să îi acorde primul ajutor victimei și a sunat și la 112 pentru ajutor.



,,Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, să intervină la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile.
În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Elev bătut de un profesor de matematică de la o școală din Turda

Autoritățile din Turda au demarat o anchetă pentru abuz fiind implicat un profesor. Potrivit mamei tânărului, elevul a fost bătut...

Închide