Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

LIVE. Explozie la un bloc din județul Satu Mare. A fost activat planul roșu

Un bloc a sărit în aer în această dimineață în județul Satu Mare, mai exact în municipiul Carei. Potrivit colegilor de la PortalSM, a fost activat planul roșu.

ACTUALIZARE 9.30: ISU Satu Mare: În acest moment, 3 victime, care sunt intubate, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanță SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ. Două au refuzat transportul. Două victime au fost transportate cu 2 ambulanțe SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Două victime, care s-au autoevacuat, au refuzat să fie consultați la fața locului.

ACTUALIZARE 9.10: Planul Roșu a fost dezactivat, potrivit ISU Satu Mare.

Explozie la Carei. Un apartament situat la etajul IV al unui bloc din municipiul Carei a sărit în aer în această dimineaţă. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Pompieri şi Poliţie. Un elicopter SMURD a aterizat la fața locului pentru a prelua o victimă aflată în stare gravă. În total, există mai multe victime, potrivit informațiilor PortalSM.

Cauza exploziei ar fi, potrivit primelor informații, acumularea de gaze. Mai multe apartamente din blocurile vecine, dar și autoturisme, au fost afectate de explozie.

S-a solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou.

„În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înalțime și 4 ambulanțe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea și acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ța Avram Iancu, din Carei.
Explozia a fost urmată de incendiu, astfel forțele militare acționează în acest moment și pentru lichidarea incendiului. S-a activat Planul Roșu la ora 08:09. Până în prezent s-au înregistrat 11 victime. Situația este în dinamică”, transmite ISU Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat din Florești, reținut pentru că a tâlhărit o bătrână din județul Cluj

În cursul zilei de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Căpușu Mare...

Închide