Ultima actualizare: 8.2.2024
Naţionale

FOTO. Accident între o cisternă cu combustibil și un autocar în județul vecin, a fost activat planul roșu

Un accident grav a avut loc în județul Bistrița-Năsăud în jurul orei 17:00 între o cisternă încărcată cu motorină și un autocar plin de persoane. Din informațiile transmise de autorități, se pare că un bărbat a fost declarat la decedat la fața locului iar alte 14 persoane au fost evaluate de către cadrele medicale.

„Drumul Județean 151, între localitățile Chiraleș și Lechința este blocat ca urmare a unui accident care a avut loc în urmă cu puțin timp. Coliziunea a avut loc între un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechința și o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din județul Sălaj. La fața locului intervin mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliției Municipiului Bistrița și Secție 3 Poliție Rurală Lechința”, informează IPJ BN.

Au fost implicate 15 persoane în accident. 

,,Se pare că în autocar se aflau mai mulți muncitori al producătorului Comelf. O persoană a fost declarată decedată la fața locului. Este vorba despre un bărbat de 59 de ani.

Bilanț final: echipajele de interventie au găsit la locul indicat 15 persoane dintre care un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani în stop cardiorespirator. Din păcate, ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.

A doua victimă în stare grava a fost stabilizată, prezintă leziuni și traumatisme în urma accidentului, urmează sa fie evacuată spre UPU SMURD Bistrița.

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical alocat la locul solicitării, din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital. Li s-a pus la dispoziție alt mijloc de transport pentru a continua deplasare”, informează ISU Bistrița.

SURSĂ: Bistrițeanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
ATENȚIE! Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile în România

Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile. Restricțiile, în vigoare până în 9 decembrie. Guvernul a prelungit cu 30...

Închide