Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Târg de haine pentru oamenii nevoiași organizat la Cluj-Napoca

Asociația JCI Cluj a organizat în acest weekend un târg de haine pentru oamenii care nu au posibilități materiale. Zeci de clujeni au participat la acest eveniment atât de important pentru această categorie de persoane.

Astăzi a fost zi de fapte bune. Zeci de clujeni au trecut pragul Palatului Urania, acolo unde am desfășurat un eveniment special. Am dăruit haine și am primit în schimb recunoștintă și zâmbete calde, pe care le-am observat în ciuda măștilor care ne protejează în aceste vremuri agitate.
În cardul proiectului #ReClothing am colectat de la clujeni cu suflet mare zeci de saci cu haine în decursul ultimelor luni. Și am vrut să demonstrăm că le putem acorda o a doua șansă: pe o parte le-am vândut pentru a investi banii în școlile din mediul rural, iar pe altele am vrut să le dăruim persoanelor cu posibilități financiare reduse. Ambele inițiative s-au dovedit de succes, iar feedback-ul a fost extraordinar.
P.S. În luna martie revenim cu noi surprize, astfel că vă invităm să ne rămâneți aproape!”, au transmis reprezentații JCI Cluj.

Evenimentul a avut loc sâmbătă 19 februarie, la Palatul Urania de pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mesajul tatălui căruia fiica i-a fost salvată de organele fetei de 15 ani: ,,O să îngenunchez în faţa lor”

Tatăl fetei de 14 căreia Tatiana, eleva accidentată mortal în județul Satu Mare, i-a salvat viaţa a spus că va...

Închide