Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

VIDEO. Bloc din Kiev lovit de o rachetă rusească, mai multe persoane rănite

Imagini cu un puternic impact emoțional au apărut pe internet, în imagini se poate observa cum un bloc din Kiev este lovit de o rachetă în cursul dimineții de sâmbătă.

Potrivit presei locale, nu ar fi vorba despre persoane decedate însă au fost înregistrați mai mulți răniți. Nexta TV, este vorba despre un bloc din cartierul kievean Zhuliany.

Conform Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, a postat și el pe contul său de Twitter imaginile cu blocul distrus.

  • “Kiev, orașul nostru splendid și pașnic, a supraviețuit încă o noapte sub atacurile forțelor terestre rusești și al rachetelor. Una dintre ele a lovit un bloc rezidențial din Kiev.
  • Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargoul petrolului, ruinarea economiei acesteia. Opriți criminalii de război ruși!”.

“Înregistrăm o altă crimă de război împotriva populației civile din Ucraina. Salvatorii evacuează locuitorii unei clădiri înalte de pe bulevardul Lobonovsky 6A, unde un obuz a lovit o clădire rezidențială de la etajele 17 și 18 pe 26 februarie”, a transmis Ministerul ucrainean al Apărării pe Twitter.

 


ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Vaccinare la chiuvetă în Satu Mare, sunt implicate persoane și din Cluj

Autoritățile din trei județe inclusiv județul Cluj, au efectuat în această dimineață percheziții la mai multe persoane care se pare...

Închide