Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Accident în județul Cluj. Trei persoane au ajuns la spital

Accident rutier pe DJ 107 N, la intrarea în localitatea Măguri Răcătău, se pare că un conducător auto de 44 de ani din Cluj-Napoca a pierdut controlul volanului.

,,Conducătoarea auto de 44 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul autoturismului într-o curbă la stânga, părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au fost transportate la o unitate medicală, printre aceștia aflându-se un minor în vârstă de doi ani”, a transmis IPJ Cluj.

Trei persoane au ajuns la spital în urma accidentului.

,,O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pe raza localității Măguri Răcătău ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 14.10, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acesta.
Un copil de cca 3 ani și doi adulți au primit asistență medicală de la salvatori. Toți trei au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: 8 de cazuri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj au fost depistați pozitiv cu Covid 8 persoane, arată informarea transmisă...

Închide