Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Două minore din județul Cluj, au furat 10.000 de euro dintr-o casă

Două minore din județul Cluj, ajutate de o femeie de 36 de ani, au intrat într-o casă din Feleacu, o sumă totală de aproximativ 10.000 de euro.

 

La data de 28 februarie a.c., în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, alături de cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda au identificat o femeie de 36 de ani și alte două tinere, de 14 și 15 ani, din județul Cluj, bănuite de comiterea unui furt din locuință.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 27 februarie a.c., în intervalul orar 10.45-12.30, cele trei ar fi sustras suma de 55.000 de lei, dintr-un imobil situat în comuna Feleacu.

La data de 28 februarie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Viișoara. În cadrul activității a fost găsită și recuperată suma de 53.356 de lei.

Perchezițiile au beneficiat de suportul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic.

SURSĂ: IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Apel umanitar. Clujenii chemați să doneze sânge pentru ucraineni3

Între 28 februarie și 11 martie, toate Centrele de Transfuzie din România își prelungesc programul între 07:30 și 17:30 pentru...

Închide