Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Metodă inedită de a ajuta persoanele din Ucraina, găsită de un clujean

Un clujean a găsit o metodă inedită de a ajuta oamenii din Kiev, acesta a închiriat prin AirBnb un apartament care cel mai probabil a fost deja bombardat.  

”Știu că mulți dintre voi deja ajutați refugiații ucrainieni, care au ajuns în România, și fie donați bani, fie strângeți alimente și alte lucruri necesare pentru ei.

Vreau să vă prezint o altă modalitate de a ajuta direct pe cei care au rămas în Ucraina, în diferite orașe, și au listate apartamentele pe AirBnb. Apartamente despre care nu știm sigur dacă mai există și n-au fost deja bombardate.

AirBnb a anulat comisioanele de rezervare pentru orice proprietate listată în platforma lor, care se află pe teritoriul Ucrainei.

Așa că am căutat un apartament, nu foarte scump, în Kiev și l-am închiriat pentru o săptămână. O săptămână pe care, evident, nu o voi petrece acolo. Însă, pe lângă banii trimiși, am lăsat și un mesaj de încurajare, iar ceea ce mi-a răspuns proprietara vă pun în fotografia atașată.

Este sfâșietor faptul că nu a cerut nimic altceva decât să nu mai aibă avioane care să arunce bombe din cerul Ucrainei peste ei.  Atât: clear sky”, a transmis Valentin Vesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Sunete de sirene de război redate dintr-o mașină în toiul nopții

Doi tineri din Sighet în noaptea de 3 spre 4 martie s-au plictisit extrem de tare și au considerat că...

Închide