Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Construiește rapid și eficient o locuință, alături de Casa-ieftina.ro

Ești în căutarea celor mai bune soluții pentru construirea unei case? Iată ce trebuie să știi:

Descoperă la casa-ieftina.ro soluția ideală pentru tine. Te bucuri de un design modern, materiale de  calitate, iar o echipă întreagă de experți îți stă la dispoziție pentru consiliere și asistență.

Ai doar avantaje!

  • 10 variante de planuri

Aceste variante de aranjare a casei oferite de casa-ieftina.ro satisfac cele mai variate dorințe. In plus, indiferent de varianta pe care o alegi, prețul este la fel!

  • Livrare în 48 de ore

Multumita faptului caci casele se găsesc pe stoc, în maxim 2 zile de la semnarea contractului acestea pot ajunge la tine, oriunde ai fi în țară. Timpul de livrare extrem de scurt nu scade din  calitatea construcției – casele se află pe stoc, fabricate din timp cu multă grijă și atenție.

  • Kitul de casă, disponibil ca ofertă în sine

Vrei să fii responsabil de construcția propriei case? Cumpăra doar kitul, fără instalare. Toate elementele prefabricate sunt executate la milimetru, cu o marjă de eroare infimă. Nu trebuie așadar să îți faci griji în privința montării, componentele se vor îmbina fără probleme.

Solutii pentru un buget limitat

Folosește configuratorul de case pentru a crea locuința ideală, în funcție de preferințe, dar și de buget. Alegi stilul arhitectural, materialele folosite pentru acoperiș, pereți și plăci, tâmplăria, copertina și dimensiunile terasei, sistemul de montare, tipul izolațiilor.

Pentru a-ți ușura alegerea, am calculat pentru tine cea mai ieftină varianta a casei David, cu manopera executata  sau fara manopera (cu montaj în regie proprie). Descarcă aceste variante aici de case prefabricate aici:

Aceste oferte gata făcute îți arată planul detaliat – împartirea pe camere (cele doua bai, bucataria, camera de zi, primul si cel de-al doilea dormitor, holul), suprafata totala si suprafata/camera; apoi poti vedea ce implica casa David, in cea mai ieftina varianta:

Vei avea parte de:

  • Structura casei cu lemn de provenienta Romania, cu acoperis in 2 ape. Lemnul este tratat impotriva focului, a insectelor, a mucegaiului si a ciupercilor
  • Membrana de difuzie de vapori si sipci pentru țiglă
  • Tigla metalica 0,5, cu accesorii, jgheaburi si burlane
  • Pazie de lemn la streasina, nelacuita
  • Lambriuri din lemn la streasina, nelacuite
  • Placi OSB 12 mm la exteriorul peretilor exteriori si pe o față a peretilor de compartimentare
  • Izolatie exterioara – Polistiren pentru izolatie exterioara 50 mm, cu accesorii de montaj, inclusiv adeziv pentru lipire, masa de spaclu si plasa de armare
  • Izolatie interioara – izolatie cu vata minerala la pereti si tavane, 10 cm
  • Membrana bariera de vapori la interior, pereti si tavane, inclusiv banda de etansare
  • Sistem cu sipci de lemn la interior, cu rol de suport pentru montarea gipscartonului, la pereti si tavane
  • Gipscarton standard, nechituit • Tamplarie Rehau gama Eurodesign 70, alb: Usa de intrare 100 x 210 cm, 1 buc, Ferestre 60 x 80 cm, 2 buc, Ferestre 160 x 120 cm – 4 bucati

Ca proprietar, vei mai avea de făcut aceste operațiuni:

  • finisajul pardoselilor (șape, gresie, parchet)
  • finisajul peretilor interiori (glet, zugraveala, faianta) si exteriori (doar culoarea)
  • montarea usilor interioare
  • executie instalatie electrica, sanitara si de incalzire

Prețurile nu includ fundatia de beton – aceasta se poate realiza de catre companie sau in regie proprie, la alegere. O oferta de pret pentru executia fundatiei poate fi oferita doar dupa ce se cunosc detaliile legate de teren (panta, natura solului, panza freatica, adancime de inghet), zona seismica, pretul betonului in zona, accesul cu masini grele la teren, etc.

3 comentarii

  1. Ionel Marin Răspunde

    Lemnul este unul din dintre cele mai vechi materiale de construcții folosite de către omenire iar agenția imobiliară RTZ din Cluj vă arată care sunt avantajele dar și dezavantajele unei astfel de construcții și impactul pe care îl are asupra prețului la vânzări de case și apartamente sau închirieri de case și apartamente. Lemnul a fost folosit în lume pentru toate construcțiile, de la casele lungi din neolitic până la cel mai vechi templu din Japonia care are în prezent peste 1300 de ani și stă încă în picioare după zeci de cutremure de pământ, acesta este templul Horyuji și este prima construcție inclusă în patrimoniul mondial din această țară. În articolul de mai jos vă prezentăm în detaliu beneficiile pe care le aduc construcțiile din lemn împreună cu noile tehnologii din acest domeniu:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-avantajele-si-dezavantajele-locuintelor-din-lemn

  2. Ionel Marin Răspunde

    Când foile de sticlă obișnuită se sparg, acestea pot deveni foarte periculoase deoarece se sparg în cioburi mari cu margini ascuțite ca lama de bărbierit care mai apoi pot tăia sau rănii sever o persoană. Și din moment ce aceste panouri de sticlă nu sunt foarte rezistente, spargerea lor este o problemă de siguranță majoră pentru geamurile autovehiculelor, spațiilor alunecoase din băi și pentru clădirile înalte. Din fericire există o soluție, aceasta se numește sticla temperată sau securizată iar RTZ agenție imobiliară din Cluj vă arată care sunt avantajele utilizării unei astfel de sticle și impactul pe care îl are asupra prețului la vânzări de case, vânzări apartamente sau închirieri de case, închirieri apartamente. Sticla securizată este mai rezistentă iar când se sparge o face în cioburi mici rotunjite fiind astfel o soluție cu mult mai sigură pentru toate scenariile menționate mai sus:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-ce-este-sticla-temperata-securizata

  3. Simona Răspunde

    Prima data trebuie fundatia si dupa aceea casa. Proprietarul mai are multe de facut dupa amplasarea casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alegerea unei case de pariuri online

Daca esti un jucator incepator, alegerea unei case de pariuri online poate fi uneori o chestiune dificila. Exista in prezent...

Închide