Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Alegerea unei case de pariuri online

Daca esti un jucator incepator, alegerea unei case de pariuri online poate fi uneori o chestiune dificila. Exista in prezent zeci de astfel de site-uri licentiate pe care poti juca la pariuri, astfel ca trebuie sa stii ce sa urmaresti in alegerea lor.

In acest articol vei gasi cele mai importante informatii si sfaturi privind alegerea unei case de pariuri de pe internet. Afli asadar care sunt criteriile de baza de care trebuie sa tii cont cand vrei sa iti deschizi cont pe un site de pariuri online.

1. Licenta ONJN

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este licenta de functionare. Romanii sunt obligati prin lege sa isi deschida cont doar la agentiile de pariuri online acceptate de catre ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), altfel risca sa fie amendati cu pana la 10.000 lei.

Poti afla simplu si rapid daca o agentie de pariuri este licentiata. Trebuie sa gasesti pe pagina acesteia (de obicei in subsolul paginii) numarul licentei si data de valabilitate. De asemenea, poti sa intri si pe site-ul oficial al ONJN si sa consulti lista cu operatorii acceptati.

2. Parerile altor jucatori

In alegerea unui site de pariuri online este o idee buna sa tii cont si de parerile altor clienti. Exista pe internet diverse site-uri si forumuri de discutii, acolo unde poti citi pareri despre case de pariuri ale jucatorilor romani.

Afli astfel ce experiente au avut alti clienti cu respectivul operator si cat de multumiti sunt acestia de serviciile oferite. In acest mod iti poti forma si tu o prima impresie despre respectiva agentie, in cazul in care nu cunosti nicio alta informatie in prealabil.

3. Bonusurile si oferte promotionale

La pariuri online este important si util sa ai la dispozitie cat mai multi bani. In acest sens iti vin in ajutor bonusurile oferite de casele de pariuri. Asadar, ofertele promotionale reprezinta si ele un criteriu bun de alegere a agentiilor licentiate.

Analizeaza atat bonusul de bun venit (care e de preferat sa fie unul cat mai consistent), cat si ofertele promotionale pentru clientii existenti.

Alegand o casa de pariuri care pune accent pe acest aspect vei putea beneficia destul de des de bonusuri care sa iti creasca sansa de reusita.

4. Aplicatia pentru mobil

Daca stii ca in majoritatea timpului vei dori sa pariezi de pe telefon, atunci este esential sa te orientezi catre o casa de pariuri ce iti ofera o aplicatie pentru mobil.

Cele mai bune agentii au lansat aplicatii pentru Android si iOS, astfel incat sa poti paria in cele mai bune conditii de oriunde te-ai afla.

Astfel de programe iti ofera un acces facil la oferta de pariere pre-meci si live, precum si functii utile, cum ar fi: notificari personalizate, bonusuri exclusive, logarea in cont prin amprenta, streaming live si altele.

5. Cash Out

In ziua de astazi, functia de cash out nu mai este neaparat un avantaj, ci reprezinta o necesitate. Sfatul meu este sa te asiguri ca agentia la care vrei sa pariezi are disponibila aceasta functie. Ea se regaseste acum pe majoritatea site-urilor de pariuri licentiate.

Prin intermediul cash out iti vei putea inchide oricand vrei biletele plasate. Nu mai trebuie astfel sa astepti finalul meciurilor, ci oricand consideri ca este avantajos poti inchide biletul tau, asigurandu-ti profitul sau recuperand o parte din miza plasata.

6. Streaming live

Pariurile live, adica cele plasate in timpul desfasurarii meciurilor au devenit foarte populare in Romania. Multi dintre romanii care aleg sa joace pe internet pariaza acum live.

Toate agentiile licentiate iti ofera o sectiune de pariuri live, insa un lucru important este reprezentat de serviciul de live streaming.

Daca si tie iti place sa pariezi pe meciuri in desfasurare, atunci alege o agentie care iti ofera streaming live. Astfel tu vei putea urmari in direct si la o calitate foarte buna multe dintre cele mai importante evenimente sportive.

In plus, acest lucru este complet gratuit si va contribui din plin la o experienta de joc de cea mai buna calitate.

7. Metodele de plata

Modalitatile prin care poti efectua depuneri si retrageri la casele de pariuri online s-au diversificat si ele tot mai mult. Majoritatea romanilor detin acum un card bancar, iar majoritatea cardurilor pot fi folosite si pentru a efectua plati pe site-urile de pariuri. Totusi este important ca o agentie sa iti ofere metode de plata diversificate.

Acum exista chiar si posibilitatea de a depune si retrage bani cash de pe site-urile de pariuri online, prin diverse metode, precum agentii stradale ale operatorilor, Okto Cash, Top Pay, Smith&Smith si altele.

Asadar, in functie de preferintele tale si de necesitatile in ceea ce priveste metodele de plata, analizeaza si acest aspect si alege o platforma potrivita.

Ai aflat asadar 7 aspecte importante pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand vrei sa alegi o casa de pariuri online. Tinand cont de aceste criterii si prioritizandu-le in functie de nevoile si de preferintele tale, vei putea alege mai usor casa de pariuri care ti se potriveste cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sfaturi pentru gestionarea bugetului și a mizelor la pariuri sportive

Ca orice hobby practicat cu regularitate, pariurile sportive necesită un anumit buget. În România există un număr mare de pasionați,...

Închide