Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Care sunt păcănelele de la EGT pe care românii le joacă cel mai des

Amusnet Interactive (fost EGT) este unul dintre furnizorii de jocuri nelipsiți din oferta cazinourilor online licențiate. Românii se pot distra la sute de sloturi lansate de compania bulgară, dintre care unele sunt chiar foarte populare.

Iată păcănelele EGT care fac de obicei multe accesări zilnice în acest cazinou: https://mrbit.ro/ro

Shining Crown

Este printre cele mai cunoscute păcănele EGT. Jocul cu fructe și șeptari se remarcă prin grafica modernă, prin efectele audio antrenante, dar și prin frecvența rotirilor care plătesc. Această frecvență face ca „Shining Crown” să fie ideal pentru rulajul solicitat în cadrul diverselor oferte.

Șeptarul este cel mai valoros simbol, urmat de struguri și pepeni. Clopoțelul este pe locul trei în topul valorii pictogramelor care nu sunt speciale. În categoria „specialelor” intră dolarul și steluța, dar și coroana, care este Wild expandabil. Dacă pe rolele 2 și 3 se opresc câte o coroană, atunci învârtirea este norocoasă. Norocul este și mai mare în cazul în care toate cele trei role din mijloc devin role Wild.

Rise of Ra

EGT are în portofoliu și păcănele egiptene, iar „Rise of Ra” este printre cele mai reușite. Simbolul central este cel care îl reprezintă pe Ra, cel care era considerat Zeul Luminii. Atunci când pictogramele Ra se aliniază pe o linie de plată, Ra se înalță cu mâinile ridicate spre cer, iar soarele strălucește.

Scarabeul este Wild, iar pergamentul este Scatter. Trei Scatters inițiază o serie de rotiri extra cu multiplicator 3x. Alte simboluri de top sunt Cleopatra, Sfinxul și Ochiul lui Horus, urmate de pisică, sceptru, cruce, amforă, șoim și cufăr. Aleatoriu, orice rotire poate declanșa unul dintre premiile progresive afișate deasupra grilei.

20 Golden Coins

Coșul cu fructe” este umplut cu struguri, pepeni, fructe, portocale și cireșe. Acestea sunt pictogramele „obișnuite” din joc, în timp ce simbolurile speciale sunt reprezentate de șeptar (este Wild, dar are și cea mai mare valoare), steluța Scatter, monedele cash și pușculița porcușor.

Porcușorul de aur apare doar pe rola a cincea (ultima) și colectează toate valorile cash ale monedelor oprite pe ecran în acea rundă. De ești norocos, se poate activa funcția „Imboldul Misterios”: dacă pe grilă există monede, dar nu și pușculița, rola 5 se deplasează în jos și ai o șansă în plus să vină porcușorul. Pe grila cu structura 5×3 se formează 20 de linii de plată.

Book of Magic

EGT a produs și sloturi despre magie. Formulele vrăjite sunt scrise într-o carte pe care îți dorești să o ai în cât mai multe exemplare pe ecran, pentru că este simbol Wild, deci poate să te ajute să obții combinații câștigătoare.

Scatter este globul de cristal, care plătește dacă apare pe două coloane și aduce rotiri extra în cazul în care aterizează pe minim trei coloane. Toate câștigurile înregistrate în secvența specială se înmulțesc cu trei. Rotirile pot fi redeclanșate.

Vrăjitorul și regina sunt simboluri de top, urmate cu sceptrul cu piatră prețioasă la capăt, de fluture și de lada cu comori.

Zodiac Wheel

Cei care cred în Horoscop îndrăgesc cu siguranță acest joc, în care apar multe elemente din sfera lor de interes. În primul rând, este roata zodiacală, care joacă rol de simbol Wild, substituind toate celelalte pictograme cu excepția cărții și hărții, care sunt Scatters.

Pictograma în care sunt harta, compasul și călimara de cerneală cu pană plătește atunci când apare în trei exemplare pe ecran, indiferent de poziționare. Cartea cu stea pe copertă aduce câștig dacă se oprește pe grilă în 3, 4 sau 5 exemplare. Dintre simbolurile care nu sunt speciale, astrologul este cel mai valoros. Fiecare câștig sub 35x miza poate fi multiplicat grație funcției Gamble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sloturi online Play N GO – Distracție nelimitată la doar un click distanță

Compania suedeză Play N GO este recunoscută în industria jocurilor de noroc online pentru sloturile sale extrem de populare. Cu...

Închide