Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Întâlnire de noapte a capilor ţării. 4.000 de locuri pentru coronavirus. România are pentru carantină 125 de locaţii în 40 de judeţe.

Întâlnire de noapte a capilor ţării. 4.000 de locuri pentru coronavirus. România are pentru carantină 125 de locaţii în 40 de judeţe.

Ministrul Sănătăţii, al Afacerilor Interne, Transporturilor, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi managerul Institutului de Boli Infecţioase “Matei Balş”, Adrian Streinu Cercel au avut, aseară târziu, o întâlnire. Întâlnirea a avut loc în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, întrunit pentru luarea unor măsuri pentru combaterea coronavirusului.

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a spus că în România există peste 4.000 de locuri de carantină pentru persoanele care ar putea fi infectate cu coronavirus. Locurile de spitalizare sunt în jur de 2.500 de paturi în toate secţiile şi spitalele de boli infecţioase din România. Dintre acestea, 95 sunt paturi de terapie intensive. Cele 4.172 de locuri sunt în 125 de locaţii, aflate în 121 de localităţi din 40 de judeţe.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a făcut un apel către populaţie să nu dea crezare informaţiilor neverificate cu privire la coronavirus, ştirilor false apărute pe diferite site-uri şi Facebook.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Întâlnire de noapte a capilor ţării. 4.000 de locuri pentru coronavirus. România are pentru carantină 125 de locaţii în 40 de judeţe:

Medical staff members wearing protective clothing to help stop the spread of a deadly virus which began in the city, arrive with a patient at the Wuhan Red Cross Hospital in Wuhan on January 25, 2020. – The Chinese army deployed medical specialists on January 25 to the epicentre of a spiralling viral outbreak that has killed 41 people and spread around the world, as millions spent their normally festive Lunar New Year holiday under lockdown. (Photo by Hector RETAMAL / AFP) (Photo by HECTOR RETAMAL/AFP via Getty Images)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
BCU, şi de-nvaţă, şi de nu. 1986, Piaţa Lucian Blaga

BCU, şi de-nvaţă, şi de nu. 1986, Piaţa Lucian Blaga. O imgine din 1986 cu actuala Piaţă Lucian Blaga, care...

Închide