Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, după activitatea din perioada Stării de Urgență

Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, după activitatea din perioada Stării de Urgență. Locotenentul-colonel medic Dinu Ștefan Chioralia a fost numit directorul medical al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceva în timpul Stării de Urgență din România, iar în urma activității desfășurate, medicul clujean a fost decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, duminică, de către Înaltpreasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

„Pentru mine Suceava a fost o experiență unică, inedită. Bucuria mea sufletească este că am putut să ajut Spitalul Județean, colegii, în perioada în care am fost acolo, și nu în ultimul rând pacienții spitalului. Este o cinste și o onoare deosebită pentru mine să primesc această distincție, ca o recunoaștere a muncii mele depuse acolo, a sacrificiului făcut acolo, departe de familie și de prieteni”, a declarat Dinu Chioralia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Detalii din cazul bărbatului ce și-a omorât soția, în Mihai Viteazu! Femeia a avut o moarte violentă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a făcut publice detaliile din cazul bărbatului ce și-a omorât soția, azi noapte, în...

Închide