Ultima actualizare: 23.4.2024
Naţionale

FOTO. Au fost arestați o parte din hoții prinși la Gilău

Trei dintre hoții de la Gilău au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, un al patrulea bărbat a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Aceștia au furat de la mai multe magazine de electrocasnice din Râmnicu Vâlcea, reușind să cauzeze un prejudiciu de peste 19.000 de lei.

VEZI AICI ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, ajutați de Direcția de Operațiuni Speciale- Serviciul de Operațiuni Speciale Vâlcea, au cercetat activitatea a patru hoți domiciliați în municipiul Oradea, județul Bihor.

,,În fapt, în zilele de 16 decembrie 2020 și 6 ianuarie a.c., doi dintre bărbații în cauză ar fi intrat într-un magazin de electrocasnice situat în Shopping City Mall, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras, de pe raft, nouă console Nintendo Switch cu sistemul antifurt tip SPIDER aplicat pe ambalaj, în valoare de 15.299,10 de lei. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, cei patru bărbați au fost depistați la data de 6 februarie a.c., pe raza județului Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Vâlcea, respectiv Direcției de Operațiuni Speciale. Asupra acestora au fost găsite mai multe bunuri a căror proveniență nu au putut-o justifica. Toți patru au fost conduși la sediul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor. În aceeași zi, 6 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea celor patru bărbați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea”, arată IPJ Vâlcea.

Cei patru tâlhari au fost prezentați duminică, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru trei bărbați de 41, 28 respectiv 20 de ani. Al patrulea hoț de 41 de ani a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările făcute de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea continuă pentru a documenta întreaga activitatea infracțională a celor doi bărbați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Tragedie în Maramureș! Copil de 5 ani înecat cu jucăria din oul Kinder.

Tragedie în județul Maramureș. Un băiețel de doar 5 anișori a decedat chiar de ziua lui. A primit cadou un...

Închide