Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Scene șocante. Un bărbat trântește la pământ un copil pentru că se certa cu fiul său

Bărbatului de 29 de ani care a trântit la pământ un copil este cercetat pe polițiștii din cadrul IPJ Hunedoara sub acuzația de lovire sau alte violențe. Polițiștii au declarat că bărbatul a trântit la pământ copilul pentru că se certa cu fiul său.

La finalul filmării se poate observa cum bărbatul își trântește de pământ propriul fiu de 7 ani. Băiatul de 13 ani a fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

,,Astăzi, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.
Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.
Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Statul a plătește peste 46 de milioane de lei pentru ajutoarele sociale

În luna decembrie al anului trecut, 176,674 de persoane au beneficiat de ajutor social. Cei mai mulți fiind înregistrați în...

Închide