Ultima actualizare: 23.4.2024
Naţionale

Vaccinare la chiuvetă în Satu Mare, sunt implicate persoane și din Cluj

Autoritățile din trei județe inclusiv județul Cluj, au efectuat în această dimineață percheziții la mai multe persoane care se pare că ar fi fost implicate în eliberarea de certificate de vaccinare false.

Astăzi, 17 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj și Timiș, pun în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județele Satu Mare, Cluj și Timiș, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, fals intelectual, complicitate la fals informatic și complicitate la fals intelectual privind vaccinarea împotriva Covid-19, au transmis colegii de la PortalSM.

Dosarul vizează în special un medic de familie din județul Satu Mare, care în perioada 01.08.2021 și 15.11.2021, a eliberat contra unor sume certificate false de vaccinare împotriva Covid-19. Acesta realiza ,,vaccinările” în cabinetele sale medicale din localitățile Homorodul de Mijloc și Satu Mare.

Polițiștii vor aduce la audieri 18 persoane bănuite că au fost implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Medic rezident din Cluj diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru

Roxana Dirică, o tânără de doar 28 de ani medic rezident la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a fost diagnosticată cu o formă...

Închide