Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Iohannis către studenții din Cluj: „Ați distrus mitul tânărului apatic și pasiv, care nu iese la vot”

Președintele Klaus Iohannis a participat în această dimineaţă la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ocazie cu care a transmis un mesaj studenților.

„Dragi studenți,

Indiferent de calea pe care o alegeți, sper că vă veți folosi cunoștințele acumulate aici nu doar pentru a vă construi o viață mai bună, dar și pentru a ne transforma societatea în mai bine.

În ultimii ani, tinerii s-au aflat în fruntea unei veritabile revoluții a participării civice. La ultimele alegeri, ați distrus mitul tânărului apatic și pasiv, care nu iese la vot.

Vă felicit și vă îndemn să rămâneți la fel de implicați, gata oricând să sancționați derapajele decidenților politici.

Prin lansarea de startup-uri, cariere fulminante și dinamizarea societății civile, tinerii au preluat ștafeta reconstrucției de care România are atâta nevoie”, a fost mesajul președintelui României.

Evenimentul a avut loc în Aula Magna, şi a marcat un secol de la constituirea UBB ca universitate românească, consfințind excelența academică și de cercetare a instituției de învățământ superior clujene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
LIVE&FOTO. Preşedintele Klaus Iohannis, la Cluj-Napoca

Președintele Klaus Iohannis a participat în această dimineaţă la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din...

Închide