Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Condiţii de resorturi exotice, la cel mai căutat ştrand cu apă termală din nordul ţării. Nu are cum să nu îţi placă

Beneficiile apei termale de la Tășnad, județul Satu Mare, sunt cunoscute de toată lumea. Acestea sunt extrem de curative pentru o serie vastp de afecțiuni, motiv pentru care persoanele trecute de prima tinerețe sau cele trecute prin boală, aleg această destinație pentru concediul lor.

Dar Ștrandul Tășnad este mai mult decât un loc de agrement pentru această categorie de persoane. El poate satisface dorința de relaxare dar și de distracției și a publicului mai tânăr sau a celui care caută diversitate în concediul lor. Iar ceea ce oferă această destinație se apropie de ceea ce oferă resorturile exotice. Și aici este vorba atât de dotări cât și de servicii.

În primul rând există o serie de locuri de luat masa, accesibile chiar fără a se ieși din perimetrul ștrandului, ieșirea fiind oricum permisă, reintrarea făcându-se pe baza brățării primite la intrare.

Bazinul cu apă rece este cu siguranță atracția tinerilor dornici de o altă atmosferă și pasionați de înot.

Activitățile precum gimnastica acvatică și masajul sunt extrem de indrăgite de persoane de toate vârstele, care spun prezent sesiunilor de mișcare coordonate de o persoană acreditată.

Posibilitatea de activități sportive, iar aici discutăm fie de închirierea de biciclete de la Centrul de Informare Turistică, pentru un tur al zonei, cât și de închirierea terenurilor de tenis, tenis cu piciorul și fotbal, din incinta ștrandului.

Părinții cu copii mici au un parc dotat cu toate cele necesare ca cel mic să își consume energia dar să fie și în siguranță.

Datorită tuturor acestor facilități, Ștrandul Tășnad a avut în 2021, an de pandemie, un public record, de aproximativ 300.000 de persoane, iar anul acesta cifrele se așteaptă să fie mai mari, astfel că e dacă nu erai sigur unde să îți petreci concediul în această vară, acum ai motivele potrivite pentru a alege Stațiunea Turistică de Interes Național – Tășnad, județul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Loterii online populare in Romania

In mediul online exista numeroase cazinouri online unde poti participa acum la extrageri loto din intreaga lume. Pentru a-ti incerca...

Închide