Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Primul Centru Integrat de Transplant din România va fi construit la Cluj

Ektra Studio SRL este firma câștigătoare pentru întocmirea studiului istoric și a celui de trafic, în vederea construirii la Cluj a primului Centru Integrat de Transplant din România.

Consiliul Județean Cluj a desemnat câștigătorii contractelor.

“Astfel, firma câștigătoare pentru întocmirea studiului istoric este Ektra Studio SRL, valoarea contractului fiind de 21.300 de lei, fără TVA, în timp ce Universitatea Tehnică – Laboratorul Trafic şi Securitate Rutieră va întocmi studiul de trafic în schimbul sumei de 22.175 de lei, fără TVA”, transmite Consiliul Județean Cluj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, anunţa la începutul anului construirea unui Centru Integrat de Transplant, pe un teren de 7.000 mp din centrul oraşului, care este nefolosit de 12 ani, mai exact un teren aflat în proprietatea publică a judeţului Cluj, situat între străzile Hasdeu şi Victor Babeş, între principalele clinici şi căminele studenţeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
România: zborurile interne au crescut cu două treimi. Cluj: 15% din piață

Cererile de zboruri interne au crescut cu două treimi în România, iar județul Cluj deține 15% din piață, potrivit unei...

Închide